Afhalen van maaltijden van dinsdag t/m vrijdag

Afhalen van maaltijden van dinsdag t/m vrijdag

Afhalen van maaltijden bij Poort van Franeker

Vanwege de nieuwe maatregelen van het kabinet bieden we vanaf woensdag 30 september 2020 de mogelijkheid aan om gerechten af te halen. Het afhalen kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 16.30 en 21.00 uur. 

afhalen van maaltijden | Gastheer René bij zijdeur

Voor het afhalen hebben we gekozen voor een speciaal menu omdat wij graag onze kwaliteit waarborgen. Niet alle gerechten zijn namelijk geschikt om na bereiding nog op reis te gaan. Wij openen daarnaast ook weer de afhaalingang waar u uw bestelling kunt afhalen.

Afhaalmenu

Op de website tonen wij het afhaalmenu. Tevens vindt u daar een bestelformulier dat u kunt gebruiken voor het online bestellen. Deze bestelling moet voor bezorging op dezelfde dag, voor 15.00 uur bij ons binnen zijn. Telefonisch bestellen kan op alle dagen tijdens openingstijden.

Tafeltje reserveren in ons restaurant

Aangezien het aantal personen, dat wij per ruimte mogen ontvangen, is teruggebracht naar 30 personen adviseren wij u om vroegtijdig te reserveren. Uw tafeltje reserveren kan telefonisch of via het reserveringsformulier op de website. De menukaart in het restaurant tonen wij tevens op de website.