Ervaringen - Poort van Franeker

    Momenteel
  • Home
  • Ervaringen

Ervaringen

WAT ZEGGEN ONZE GASTEN?

Grandiosen Abend Patrick

"Auf Empfehlung eines sehr guten Freundes aus Franeker, wir bedanken uns bei Jelte Krikke, haben wir einen grandiosen Abend in diesem Restaurant verbringen dürfen. Sehr sehr freundliches Personal und außergewöhnlich gutes Essen zu einem sehr, sehr fairen Preis. Wir sagen vielen Dank und kommen bestimmt noch einmal wieder."

  • Juli 2024

Uitmuntende service Romy

"Wat een geweldige avond hebben wij gehad, heerlijk gegeten en een uitmuntende service. We hebben een geweldige trouwdag gehad, mede dankzij jullie! En als extra service hebben jullie ons thuisgebracht nadat het taxibedrijf zich niet aan de afspraak heeft gehouden. Waar vind je zo"n service? Heel erg bedankt!!"

  • Juni 2024

Aardige mensen Herman

"Prima eten en veel keuze, leuke plek. Aardige mensen. Gaan we vaker doen als we in Franeker zijn!"

  • Mei 2024

Topbediening! Jolanda

"Heel goed prijs kwaliteit verhouding. Heerlijk diner. Topbediening! Komen zeker hier terug!"

  • April 2024

Heerlijke plek Marco

"Heerlijke plek om je culinair te laten verwennen. Fijne gerechten en degelijke porties."

  • Maart 2024

Enthousiaste medewerkers Wim-Jan

"Leuke enthousiaste medewerkers. Lekker eten, prijs kwaliteit is oké."

  • Februari 2024

Dikke 10 met griffel Een familie

"We hebben genoten van ons bestelde eten. Daarom een dikke 10 met griffel. Tot volgende keer. Groetjes Familie uit Sexbierum"

  • Januari 2024

Mooi uitzicht Karin

"Heerlijk eten, vriendelijke mensen. Mooi uitzicht. Komen zeker weer."

  • December 2023

Erg enthousiast Marja

"Wat kun je hier heerlijk lunchen! Ik had de geitenkaas salade, een van de lekkerste die ik ooit heb gegeten. De anderen hadden de hamburger, broodje carpaccio en broodje zalm; zij waren ook erg enthousiast. Aanrader dus!"

  • November 2023

Onwijs! Timo

"Onwijs heerlijk gegeten. Ik had rib fingers en mijn vriendin de huisgemaakte goulash en ze waren beide onwijs lekker, zeker een aanrader!"

  • Oktober 2023

Echt iets om voor terug te komen Gerard

"Keurig restaurant met parkeergelegenheid, goed verzorgde maaltijden en nette bediening, billijke prijzen, echt iets om voor terug te komen."

  • September 2023

Groeten uit Brabant! Tommy

"Zeer vriendelijk personeel. Gerechten meer dan genoeg. Goede aanvulling van bijgerechten. Prijs versus kwaliteit is zeer goed. Wellicht tot de volgende keer. Groeten uit Brabant!"

  • Augustus 2023

Meer reviews

Meer reviews over Poort van Franeker lezen? Bekijk ze op Google of op Facebook. Zelf een review geven? Online is mooi meegenomen, maar ter plekke vinden we zeker zo fijn. Ook als het om aanbevelingen gaat. Laat het onze bediening dan vooral weten.

Stationsweg 1, 8801 JL FRANEKER info@poortvanfraneker.nl 0517 39 21 24