Hotelkamers - Poort van Franeker

    Momenteel
  • Home
  • Hotelkamers

Onze hotelkamers

Voor elk gezelschap een kamer

Poort van Franeker biedt naast lekker eten ook hotelkamers aan, waar je heerlijk kunt overnachten. Perfect voor een nachtje of weekend weg. De 3 kamers bevinden zich op de bovenverdieping en zijn te bereiken met de trap. In totaal bieden de kamers plek voor 5 à 6 personen. Daarnaast is de hotelovernachting inclusief een typisch Fries ontbijt met natuurlijk het alom bekende Friese suikerbrood.

Tweepersoonskamer

42,50 p/p
  • De twee persoonskamer, aan de voorzijde van ons hotel, beschikt over twee aparte boxspringbedden. In deze kamer is het tevens mogelijk om een campingbedje bij te boeken, met de bedoeling dit bedje te gebruiken voor kinderen van 0 tot 3 jaar (max. draaggewicht 15 kg).

Tweepersoonskamer

42,50 p/p
  • De andere tweepersoonskamer bevindt zich aan de zijkant van het hotel. Verder is deze kamer identiek ingericht als de andere hotelkamer en ook te boeken met een extra campingbedje.

Eenpersoonskamer

42,50 p/p
  • Tot slot is er nog een eenpersoonskamer. Eventueel kunnen we, wanneer de tweepersoonskamers volgeboekt zijn, op deze kamer ook een overnachting bieden aan twee personen, door er een opklapbed bij te zetten.

Overige faciliteiten

Vragen over hotelkamers

Vragen over de kamers of een hotelkamer boeken in Franeker?

Heeft u vragen of wilt u direct een kamer boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Langskomen?

Ons hotel is op loopafstand van station Franeker. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op onze locatie. Ook goed om te vermelden is dat de kamers in 2019 zijn gerestyled. Het ontbijt is inclusief de prijs en wordt ’s morgens geserveerd in het restaurant op een tijdstip dat u het beste past.

Al met al streven wij ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u de dagen er omheen kunt genieten van de mooie universiteitsstad Franeker en onze prachtige provincie Fryslân.

Tweepersoonskamer Poort van Franeker
Hotelkamers tweepersoonskamer 2 Hotel-Restaurant Poort van Franeker
Hotelkamer eenpersoonskamer Poort van Franeker

Graag tot zien bij Poort van Franeker! Eten, drinken en beleven... Feesten en partijen... Lezingen en vergaderingen... Overnachten en ontbijten...

Stationsweg 1, 8801 JL FRANEKER info@poortvanfraneker.nl 0517 39 21 24