Hotelkamers

Zoekt u een nette hotelkamer in Franeker? Voor een nachtje weg of een weekendje weg biedt Poort van Franeker drie hotelkamers waar u heerlijk kunt overnachten.

De hotelkamers bevinden zich op de bovenverdieping, welke met een trap bereikbaar zijn. De drie kamers bieden een slaapplek aan 5-6 personen. Daarnaast is uw hotelovernachting inclusief een authentiek Fries ontbijt, met uiteraard het alom bekende Friese suikerbrood.

Poort van Franeker is een gemoedelijk hotel.
Bij de hartelijke ontvangst ervaart u direct de typische Friese gastvrijheid.

Hotelkamers

Afhankelijk van uw wensen en het aantal personen waarmee u in Franeker wilt slapen kunt u bij ons de volgende kamers boeken:

  1. Tweepersoonskamer

De twee persoonskamer aan de voorzijde van ons hotel beschikt over twee aparte boxspringbedden. In deze kamer is het tevens mogelijk om een campingbedje bij te boeken, met de bedoeling dit bedje te gebruiken voor kinderen van 0 tot 3 jaar (max. draaggewicht 15 kg).

  1. Tweepersoonskamer

De andere tweepersoonskamer bevindt zich aan de zijkant van het hotel. Verder is deze kamer identiek ingericht als de andere hotelkamer en ook te boeken met een extra campingbedje.

  1. Eenpersoonskamer

Tot slot is er nog een eenpersoonskamer. Eventueel kunnen we, wanneer de tweepersoonskamers volgeboekt zijn, op deze kamer ook een overnachting bieden aan twee personen, door er een opklapbed bij te zetten.

Overige faciliteiten en meer…

Ons hotel is op loopafstand van station Franeker. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op onze locatie. Ook goed om te vermelden is dat de kamers in 2019 zijn gerestyled. Tot slot, het ontbijt wordt ’s morgens geserveerd in het restaurant op een tijdstip dat u het beste past.

Vragen over de kamers of een hotelkamer boeken in Franeker?

Heeft u vragen of wilt u direct een kamer boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Wij vragen voor een overnachting bij Poort van Franeker € 39,50 per persoon. Voor het plaatsen van een extra campingbedje rekenen wij € 15,00. De bedragen zijn inclusief ontbijt.

Al met al streven wij ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u de dagen er omheen kunt genieten van de mooie universiteitsstad Franeker en onze prachtige provincie Fryslân.

Tot ziens bij Poort van Franeker. Eten, drinken en beleven…