Jubileumwinactie bij Poort van Franeker

Jubileumwinactie bij Poort van Franeker

Jubileumwinactie in verband met ons 5-jarig bestaan.
Ons jubileumweekend komt dichterbij. 5, 6 en 7 maart vieren we het 5-jarig bestaan van Poort van Franeker. Het eerste lustrum vieren we met een speciaal voor u samengesteld jubileummenu. Maar ook met een winactie.

 

jubileumwinactie diner voor twee

 

Het idee is dat u ons verhalen gaat vertellen. Een voorbeeld… één van onze gasten vertelde ons op een dag dat hij 60 jaar geleden zijn trouwreceptie in Hotel-Restaurant De Bleek had gehouden en daarom op dat moment hun jubileum in Poort van Franeker vierde. Het trouwpak van toen paste zelfs nog… uiteraard vertelde hij nog veel meer, maar het gaat even om het idee. Prachtig toch?
Heeft u nu ook zo’n verhaal of een mooie herinnering aan ons hotel-restaurant en u mailt ons dit, dan gaan wij die verhalen lezen en bewaren. En als we dan weer open gaan kan een ieder ze inkijken… Maar dat niet alleen, het verhaal dat het meeste indruk op ons maakt krijgt van ons een ‘Diner voor twee’ thuisbezorgd (binnen ons bezorggebied en op een in overleg te bepalen datum).

 

Mee doen met het de Jubileumwinactie?

Kortgezegd, stuur uw verhaal, anekdote of herinnering voor maandag 15 maart 2021 naar info@poortvanfraneker.nl. U mag het verhaal natuurlijk ook persoonlijk afgeven of bij ons in de brievenbus gooien. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt tevens vermeld op de website en sociale media.

 

Jubileummenu bestellen?

Het jubileummenu bestaat uit 3-gangen: ‘Huisgemaakte tomatensoep met bosui, hamstukjes & room, de Poort Schnitzel met champignonragout, gegratineerd met oude kaas en als dessert Crème brûlée gekaramelliseerd met suikerlaagje en slagroom. Prijs per persoon €26,95 en te bestellen op 5, 6 en 7 maart 2021. Naar bestellen…