Kerst met Poort van Franeker

Kerst met Poort van Franeker

Kerst viert u dit jaar dus mét Poort van Franeker. We refereren hierbij aan ons eerdere bericht.

Speciaal voor onze thuisgasten hebben we een speciaal 3-gangen- en 4-gangenmenu samengesteld en online gezet. En ook aan de kinderen is gedacht. De gerechten van ons kerstmenu zijn alleen te bestellen voor donderdag 24 december, de beide kerstdagen en zondag 27 december 2020.

Kerst met Poort van Franeker

Bestel op tijd

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om tijdig uw wensen aan ons door te geven. Want sinds het moment dat het menu online staat, rollen de bestellingen via de mail en telefoon binnen. Daarvoor willen we u nu al bedanken! Fijn dat u ons zo steunt in deze vreemde tijd en zeker tijdens deze toch wel donkere dagen voor kerst.

Telefonisch uw gerechten bestellen kan tijdens openingstijden op 06-336 904 50. Of maak gebruik van het bestelformulier op de website. Bestellingen via de website – voor maaltijden op dezelfde dag – graag vóór 15.00 uur plaatsen.

 

Afhaaltijden en bezorgtijden

U kunt de gerechten afhalen of laten bezorgen tussen 16.30 uur – 20.30 uur. Mocht u een ander tijdstip wensen dan kunt u dit telefonisch aan ons voorleggen en bekijken we wat er mogelijk is. Betalen kan bij voorkeur via een door ons gestuurd betaalverzoek of per (mobiele) pin.

Wij bezorgen tijdens de kerstdagen – net als anders – in Franeker en omstreken in een straal tot 12 à 15 km. De bezorgkosten buiten Franeker bedragen € 2,50.

 

Vragen over kerst bij Poort van Franeker?

Heeft u vragen over dit bericht, neem dan gerust contact met ons op!

 

Nb. Oudjaarsdag, 31 december 2020 en nieuwjaarsdag, 1 januari 2021 is onze hotel-restaurant gesloten.