Geen maaltijdbezorging meer aan huis

Geen maaltijdbezorging meer aan huis

Nu de vakantiemaand augustus is aangebroken hebben wij besloten ons weer volop te richten op onze gasten die in ons restaurant komen dineren en in ons hotel overnachten. En natuurlijk op de catering; het verzorgen van maaltijden voor groepen. Natuurlijk doen we dat nog op basis van de richtlijnen van het RIVM.

Maaltijdbezorging aan huis on hold

Misschien zitten we nog in de eerste golf van het coronavirus, maar er zijn ook speculaties over een tweede golf. Wij volgen het dagelijkse nieuws en zullen wanneer er voor gemeente Waadhoeke andere maatregelen worden getroffen, daar direct op anticiperen.

Voor nu willen wij al onze thuisgasten oprecht bedanken die gebruikt hebben gemaakt van de maaltijdbezorging aan huis en het afnemen van dinerbonnen in de afgelopen periode. Daarnaast iedereen die mee heeft geholpen, in welke vorm dan ook, om het bezorgen van maaltijden (en eerder ook het afhalen) onder de aandacht te brengen in het bezorggebied. U heeft ons hiermee continu gemotiveerd!

Reserveren?

Of het nu gaat om een tafel in het restaurant of een hotelkamer, reserveren is nog steeds de norm. Dit kan telefonisch of via het reserveringsformulier op de website. Komt u lunchen of dineren? Check dan eventueel vooraf de menukaart. En heeft u speciale wensen? Laat het ons dan vooral weten.