Nieuw! Maaltijdbezorging bij Poort van Franeker

Nieuw! Maaltijdbezorging bij Poort van Franeker

Maaltijdbezorging en afhalen. Nieuw bij Poort van Franeker.

Vanwege het coronavirus is ons hotel-restaurant tot in ieder geval 6 april 2020 gesloten. Echter hebben wij besloten om u in de gelegenheid te stellen om maaltijden af te halen en te laten bezorgen. Daarvoor hebben wij een speciale menukaart opgesteld.

Bezorg- en afhaaltijden maaltijden

Vanaf dinsdag 17 maart tot en met 5 april (m.u.v. de maandagen) kunt u bij Poort van Franeker maaltijden afhalen of laten bezorgen in Franeker en omstreken in een straal tot 12 à 15 km. De afhaal- en bezorgtijden voor een lunch of diner zijn tussen 11:00 en 13:30 uur en tussen 16:30 tot 21:00 uur. Mocht u een andere tijdstip wensen dan kunt u dit telefonisch aan ons voorleggen. Betalen kan per (mobiele) pin of via een door ons gestuurd betaalverzoek.

Sonja en René Norder klaar voor maaltijdbezorging

Wij blijven voor u koken zolang het kan en mag. Voor wat betreft de maaltijdbezorging en het afhalen daarin leggen we qua gastvrijheid dezelfde kwaliteit zoals u van ons gewend bent. Bij de bereiding van de gerechten hanteren wij altijd de voorschriften voor wat betreft hygiëne en voedselveiligheid. Misschien doen we er zelfs wel een gezond schepje bovenop. Bij het afhalen, bezorgen en afrekenen (mobiele pin) blijven we op gepaste afstand.

Poort van Franeker hoopt dat we hiermee de tijd – dat u en wij aan huis gebonden zijn – zo goed en gezond mogelijk met elkaar door te komen.

Vragen over maaltijdbezorging of afhalen?

Heeft u vragen over het afhalen of laten bezorgen van maaltijden? Neem gerust telefonisch contact met ons op (tussen 10.00 en 22.00 uur) of stuur een mail naar: info@poortvanfraneker.nl.

Graag tot ziens!
Team Poort van Franeker