Naast afhalen nu ook bezorgen van maaltijden

Naast afhalen nu ook bezorgen van maaltijden

De maatregelen van dinsdag 13 oktober 2020 betekenen dat we opnieuw ons restaurant moeten sluiten vanaf 14 oktober 22.00 uur. Daarom gaan we, naast het afhalen, vanaf donderdag 15 oktober ook weer over op het bezorgen van maaltijden.

Sonja en René Norder klaar voor maaltijdbezorging

Speciale menukaart

Voor het afhalen en bezorgen van maaltijden hebben wij een speciale menukaart samengesteld. Daar vindt u tevens alle informatie (nu alleen nog over afhalen).

Wij blijven voor u koken zolang het kan en mag. Bij de bereiding van de gerechten hanteren wij altijd de voorschriften voor wat betreft hygiëne en voedselveiligheid. Graag doen we er een gezond schepje bovenop. Bij het afhalen, bezorgen en afrekenen (mobiele pin) blijven we op gepaste afstand.

Poort van Franeker hoopt dat we hiermee de tijd – dat u en wij aan huis gebonden zijn – zo goed en gezond mogelijk met elkaar doorkomen.

Vragen over het afhalen of bezorgen van maaltijden?

Heeft u vragen over het afhalen of laten bezorgen van maaltijden? Neem gerust telefonisch contact met ons op 06-336 904 50 (tussen 10.00 en 22.00 uur) of stuur een mail naar: info@poortvanfraneker.nl.

Graag tot ziens bij ons of bij u aan de deur!
Team Poort van Franeker

Nb. Wilt u overnachten? Neem ook dan gerust contact met ons op (0517-392124).