Nieuws & Agenda

4 keer volgereserveerd

Maar liefst 4 dagen achter elkaar, 24 t/m 27 december, zijn wij volgereserveerd. Ons kerstmenu is zo in trek dat er geen enkele bestelling meer bij kan. Hartelijk dank thuisgasten, dit is echt boven verwachting!

volgereserveerd

Volgereserveerd en andere menukaart

De kaart die we normaal hanteren zal daarom tijdens de kerstdagen niet beschikbaar zijn. Onze intentie is om de kerstdagen voor onze thuisgasten vooral heel smakelijk te maken. Daarom leggen wij de focus van 24 t/m 27 december op het kerstmenu.

Gesloten rond jaarwisseling

Ons restaurant is donderdag 31 december 2020 en vrijdag 1  januari 2021 gesloten. Wij wensen u smaakvolle feestdagen en een gezond en culinair nieuwjaar!

Beide kerstdagen volgeboekt!

Wij zijn bijzonder verrast door onze thuisgasten. Want op beide kerstdagen zijn we volgeboekt. Dat wil zeggen er is zoveel vraag naar ons kerstmenu op 1e en 2e kerstdag, dat er geen enkele bestelling meer bij kan. Hartelijk dank thuisgasten!

kerstdagen vol geresveerd

Rondom beide kerstdagen

Voor kerstavond, 24 december en zondag 27 december kunt u nog wel het speciale 3-gangen- of 4-gangenmenu bestellen. En natuurlijk ook ‘foar de berntjes’ het kinderkerstmenu. Wacht alleen niet te lang met bestellen, want ook deze dagen zijn in trek.

Menukaart

De kaart die we normaal hanteren zal tijdens de kerstdagen niet beschikbaar zijn. Onze intentie is om de kerstdagen voor onze thuisgasten vooral heel smakelijk te maken. Daarom leggen wij de focus van 24 t/m 27 december op het kerstmenu.

Gesloten rond jaarwisseling

Ons restaurant is donderdag 31 december 2020 en vrijdag 1  januari 2021 gesloten. Wij wensen u smaakvolle feestdagen en een gezond en culinair nieuwjaar!

Nb. Houd onze Facebookpagina en Instagramaccount in de gaten voor actuele berichten rond de feestdagen.

Kerst met Poort van Franeker

Kerst viert u dit jaar dus mét Poort van Franeker. We refereren hierbij aan ons eerdere bericht.

Speciaal voor onze thuisgasten hebben we een speciaal 3-gangen- en 4-gangenmenu samengesteld en online gezet. En ook aan de kinderen is gedacht. De gerechten van ons kerstmenu zijn alleen te bestellen voor donderdag 24 december, de beide kerstdagen en zondag 27 december 2020.

Kerst met Poort van Franeker

Bestel op tijd

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om tijdig uw wensen aan ons door te geven. Want sinds het moment dat het menu online staat, rollen de bestellingen via de mail en telefoon binnen. Daarvoor willen we u nu al bedanken! Fijn dat u ons zo steunt in deze vreemde tijd en zeker tijdens deze toch wel donkere dagen voor kerst.

Telefonisch uw gerechten bestellen kan tijdens openingstijden op 06-336 904 50. Of maak gebruik van het bestelformulier op de website. Bestellingen via de website – voor maaltijden op dezelfde dag – graag vóór 15.00 uur plaatsen.

 

Afhaaltijden en bezorgtijden

U kunt de gerechten afhalen of laten bezorgen tussen 16.30 uur – 20.30 uur. Mocht u een ander tijdstip wensen dan kunt u dit telefonisch aan ons voorleggen en bekijken we wat er mogelijk is. Betalen kan bij voorkeur via een door ons gestuurd betaalverzoek of per (mobiele) pin.

Wij bezorgen tijdens de kerstdagen – net als anders – in Franeker en omstreken in een straal tot 12 à 15 km. De bezorgkosten buiten Franeker bedragen € 2,50.

 

Vragen over kerst bij Poort van Franeker?

Heeft u vragen over dit bericht, neem dan gerust contact met ons op!

 

Nb. Oudjaarsdag, 31 december 2020 en nieuwjaarsdag, 1 januari 2021 is onze hotel-restaurant gesloten. 

Win een stamppot op Stamppotdag

Update 30 november 2020

We hebben een winnaar! Woensdag 2 december maken we op Stamppotdag een “Preistamppot met pittige pulled kip”. Naar een recept van Tineke Vellinga! Uiteraard doe wij er weer jus en rauwkost bij.

Poort van Franeker organiseert een winactie voor haar thuisgasten. Graag zetten we woensdag 2 december uw lievelingsstamppot op het menu. Dus heeft u een bijzonder of origineel recept voor een stamppot? Doe dan mee en win een stamppot op Stamppotdag!

stamppot winactie

De bedoeling is onze thuisgasten en liefhebbers van onze keuken de stamppot bedenken. De leukste, passend bij Poort van Franeker ook qua prijs, gaan we dan op Stamppotdag maken. Naast het feit dat de stamppot vervolgens door iedereen besteld kan worden, krijgt de winnaar de stamppot die woensdag (voor 2 personen) gratis thuisbezorgd.

Win een stamppot

Ideeën voor Stamppotdag kunt u tot 30 november insturen naar: info@poortvanfraneker.nl. Ook kunt u reageren door een reactie te plaatsen onder de berichten van Poort van Franeker op Facebook en Instagram. De inzendingen beoordelen we op originaliteit, kwaliteit, haalbaarheid en prijs. Iedereen binnen het bezorggebied van Poort van Franeker kan aan deze winactie deelnemen.

 Nb. In gevallen waar het reglement onduidelijk is of niet in voorziet, beslist de organisatie. 

Kerst bij Poort van Franeker

Of het dit jaar kerst bij of met Poort van Franeker wordt, dat zal op de eerstvolgende persconferentie duidelijk worden. Onze intentie is in ieder geval om de kerstdagen voor u vooral heel smakelijk te maken. Natuurlijk doen we dat het liefst bij ons in het restaurant.

kerst bij poort van franeker

Mogen we toch weer open dan is het voor ons belangrijk dat we weten hoeveel personen we dan precies mogen ontvangen. Dan kunnen we namelijk ook de juiste beslissingen nemen op het gebied van afhalen en bezorgen. Want zoals u weet willen wij graag blijvend onze kwaliteit waarborgen.

Dus weet dat we in ons hoofd al wel volop bezig zijn met kerst, maar nu eerst de persconferentie van 8 december afwachten of u kerst bij ons of met ons mag vieren.

Vragen over kerst bij Poort van Franeker?

Heeft u vragen over dit bericht, neem dan gerust contact met ons op!