Nieuws & Agenda

Naast afhalen nu ook bezorgen van maaltijden

De maatregelen van dinsdag 13 oktober 2020 betekenen dat we opnieuw ons restaurant moeten sluiten vanaf 14 oktober 22.00 uur. Daarom gaan we, naast het afhalen, vanaf donderdag 15 oktober ook weer over op het bezorgen van maaltijden.

Sonja en René Norder klaar voor maaltijdbezorging

Speciale menukaart

Voor het afhalen en bezorgen van maaltijden hebben wij een speciale menukaart samengesteld. Daar vindt u tevens alle informatie (nu alleen nog over afhalen).

Wij blijven voor u koken zolang het kan en mag. Bij de bereiding van de gerechten hanteren wij altijd de voorschriften voor wat betreft hygiëne en voedselveiligheid. Graag doen we er een gezond schepje bovenop. Bij het afhalen, bezorgen en afrekenen (mobiele pin) blijven we op gepaste afstand.

Poort van Franeker hoopt dat we hiermee de tijd – dat u en wij aan huis gebonden zijn – zo goed en gezond mogelijk met elkaar doorkomen.

Vragen over het afhalen of bezorgen van maaltijden?

Heeft u vragen over het afhalen of laten bezorgen van maaltijden? Neem gerust telefonisch contact met ons op 06-336 904 50 (tussen 10.00 en 22.00 uur) of stuur een mail naar: info@poortvanfraneker.nl.

Graag tot ziens bij ons of bij u aan de deur!
Team Poort van Franeker

Nb. Wilt u overnachten? Neem ook dan gerust contact met ons op (0517-392124).

Afhalen van maaltijden van dinsdag t/m vrijdag

Afhalen van maaltijden bij Poort van Franeker

Vanwege de nieuwe maatregelen van het kabinet bieden we vanaf woensdag 30 september 2020 de mogelijkheid aan om gerechten af te halen. Het afhalen kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 16.30 en 21.00 uur. 

afhalen van maaltijden | Gastheer René bij zijdeur

Voor het afhalen hebben we gekozen voor een speciaal menu omdat wij graag onze kwaliteit waarborgen. Niet alle gerechten zijn namelijk geschikt om na bereiding nog op reis te gaan. Wij openen daarnaast ook weer de afhaalingang waar u uw bestelling kunt afhalen.

Afhaalmenu

Op de website tonen wij het afhaalmenu. Tevens vindt u daar een bestelformulier dat u kunt gebruiken voor het online bestellen. Deze bestelling moet voor bezorging op dezelfde dag, voor 15.00 uur bij ons binnen zijn. Telefonisch bestellen kan op alle dagen tijdens openingstijden.

Tafeltje reserveren in ons restaurant

Aangezien het aantal personen, dat wij per ruimte mogen ontvangen, is teruggebracht naar 30 personen adviseren wij u om vroegtijdig te reserveren. Uw tafeltje reserveren kan telefonisch of via het reserveringsformulier op de website. De menukaart in het restaurant tonen wij tevens op de website.