Nieuws & Agenda

Tafeltje reserveren? Vanaf 1 juni kan het weer!

Het hele team van Poort van Franeker ziet er naar uit om u als gast weer te mogen verwelkomen in ons restaurant. Vanaf pinkstermaandag mag het weer!

Eten, drinken en beleven…

Wilt u bij ons komen lunchen of dineren dan was reserveren al bijna gewoon, nu is het zelfs verplicht. Uw tafeltje reserveren kan telefonisch of via het reserveringsformulier op de website. De menukaart in het restaurant is uitgebreider of anders dan die op dit moment op de website wordt getoond. Dit heeft te maken met het feit dat niet alle gerechten geschikt zijn om thuis voor te schotelen.

Reserveren horeca

Richtlijnen RIVM

De richtlijnen van het RIVM zijn er voor u en ons. Wij doen altijd al ons uiterste best om uw verblijf en dat van de andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast hebben we er alle vertrouwen in dat u niet alleen de adviezen van ons team opvolgt tijdens uw bezoek aan ons restaurant, maar ook zelf uw verantwoordelijkheid neemt. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. En daardoor hopelijk snel weer meer ruimte om meer gasten te ontvangen.

 

Maaltijdbezorging

Nu het restaurant weer geopend is kunt u vanaf pinkstermaandag alleen nog maaltijden laten bezorgen. De afhaalfunctie vervalt. Op de website tonen we daarom alleen de menukaart en het bestelformulier die gebruikt kunnen worden voor het bestellen van een dinerbon en lunch of diner aan huis.

Team Poort van Franeker staat voor u klaar en hoopt u snel weer te mogen ontvangen in ons restaurant. Vanzelfsprekend is ons terras geopend voor spontane bezoekjes!

NB. En wilt u blijven slapen? Vraag gerust naar de beschikbaarheid!

Maaltijdbezorging bij Poort van Franeker

Maaltijdbezorging en afhalen. Nieuw bij Poort van Franeker.

Vanwege het coronavirus is ons hotel-restaurant tot in ieder geval 31 mei 2020 gesloten. Echter hebben wij besloten om u in de gelegenheid te stellen om maaltijden af te halen en te laten bezorgen. Daarvoor hebben wij een speciale menukaart opgesteld.

Bezorg- en afhaaltijden maaltijden

U kunt bij Poort van Franeker maaltijden afhalen of laten bezorgen in Franeker en omstreken in een straal tot 12 à 15 km. Betalen kan per (mobiele) pin of via een door ons gestuurd betaalverzoek.

Sonja en René Norder klaar voor maaltijdbezorging

Wij blijven voor u koken zolang het kan en mag. Voor wat betreft de maaltijdbezorging en het afhalen daarin leggen we qua gastvrijheid dezelfde kwaliteit zoals u van ons gewend bent. Bij de bereiding van de gerechten hanteren wij altijd de voorschriften voor wat betreft hygiëne en voedselveiligheid. Misschien doen we er zelfs wel een gezond schepje bovenop. Bij het afhalen, bezorgen en afrekenen (mobiele pin) blijven we op gepaste afstand.

Poort van Franeker hoopt dat we hiermee de tijd – dat u en wij aan huis gebonden zijn – zo goed en gezond mogelijk met elkaar door te komen.

Vragen over maaltijdbezorging of afhalen?

Heeft u vragen over het afhalen of laten bezorgen van maaltijden? Neem gerust telefonisch contact met ons op (tussen 10.00 en 22.00 uur) of stuur een mail naar: info@poortvanfraneker.nl.

Graag tot ziens!
Team Poort van Franeker