Tafeltje reserveren? Het kan weer!

Tafeltje reserveren? Het kan weer!

Het hele team van Poort van Franeker ziet er naar uit om u als gast weer te mogen verwelkomen in ons restaurant. Vanaf pinkstermaandag mag het weer. Eten, drinken en beleven…

Tafeltje reserveren verplicht

Wilt u bij ons komen lunchen of dineren dan was reserveren al bijna gewoon, nu is het zelfs verplicht. Uw tafeltje reserveren kan telefonisch of via het reserveringsformulier op de website. De menukaart in het restaurant is uitgebreider of anders dan die op dit moment op de website wordt getoond. Dit heeft te maken met het feit dat niet alle gerechten geschikt zijn om thuis voor te schotelen.

Reserveren horeca

Richtlijnen RIVM

De richtlijnen van het RIVM zijn er voor u en ons. Wij doen altijd al ons uiterste best om uw verblijf en dat van de andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast hebben we er alle vertrouwen in dat u niet alleen de adviezen van ons team opvolgt tijdens uw bezoek aan ons restaurant, maar ook zelf uw verantwoordelijkheid neemt. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. En daardoor hopelijk snel weer meer ruimte om meer gasten te ontvangen.

 

Maaltijdbezorging

Nu het restaurant weer geopend is kunt u vanaf pinkstermaandag alleen nog maaltijden laten bezorgen. De afhaalfunctie vervalt. Op de website tonen we daarom alleen de menukaart en het bestelformulier die gebruikt kunnen worden voor het bestellen van een dinerbon en lunch of diner aan huis.

Team Poort van Franeker staat voor u klaar en hoopt u snel weer te mogen ontvangen in ons restaurant. Vanzelfsprekend is ons terras geopend voor spontane bezoekjes!

NB. En wilt u blijven slapen? Vraag gerust naar de beschikbaarheid!