Vacature ervaren gastvrouw, gastheer in de bediening

Vacature ervaren gastvrouw, gastheer in de bediening

Het team van Poort van Franeker is per direct op zoek naar een parttime gastvrouw, gastheer in de bediening. Ofwel, iemand die op een vrolijke en positieve wijze onze gasten kan bedienen wanneer zij ons hotel-restaurant vereren met een bezoek. 

Taken

Je ontfermt je over onze gasten, ontvangt ze, neemt bestellingen op, serveert en blijft in contact. Je overlegt voortdurend met je collega’s over de voorkomende werkzaamheden.

Jouw kwaliteiten

Je bent representatief en enthousiast, je doet er dan ook alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Je drive is om ze een beleving te bezorgen. Want dat is waar het bij ons om draait; eten, drinken en beleven…

Verder ben je:

vacature gastbrouw/gastheer

Goed om te weten in je rol als gastvrouw, gastheer

Teamspirit, collegialiteit en een flexibele werkhouding is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Onze nieuwe collega heeft ervaring in de horeca en is beschikbaar in het weekend en door de week (dinsdag t/m zondag).

Wat wij bieden

Alles draait bij ons om service, kwaliteit en gastvrijheid. Wij zijn op zoek naar jou, als je hard wilt werken mét plezier. In een sfeervolle omgeving en een leuk team.

Solliciteren naar gastvrouw, gastheer in de bediening

Stuur een appje naar 06-336 904 50 of een mail (info@poortvanfraneker.nl) als je interesse hebt in deze baan. Bellen mag natuurlijk ook over de vacature. Je motivatie om bij ons te komen werken horen we graag. En een cv is handig wanneer we met je in gesprek gaan.

Meer over Poort van Franeker

Poort van Franeker staat bekend als een gezellig eetcafé in elfstedenstad Franeker. Daarnaast beschikken we over gezellige zalen en nette hotelkamers. Bovendien is het hotel-restaurant gesitueerd op een prachtige, historische locatie, direct gelegen aan het Van Harinxmakanaal. Meer lezen…