Vacature Gastvrouw of Gastheer - Poort van Franeker

Eten drinken en beleven... slogan van Poort van Franeker op raam hotel-restaurant in Franeker. En op zoek naar een gastvrouw of gastheer.

Vacature Gastvrouw of Gastheer

26 juni 2023 GJIZ 0 Comments

Het team van Poort van Franeker is per direct op zoek naar een gastvrouw of gastheer voor ons hotel-restaurant. Iemand die onze gasten met een glimlach begroet, op een positieve en vooral professionele wijze te woord staat, bedient en informeert wanneer zij ons hotel-restaurant vereren met een bezoek. 

Taken

Je ontfermt je over onze gasten, ontvangt ze, neemt bestellingen op, serveert en blijft in contact. Beantwoordt vragen over ingrediënten, bereidingswijzen en doet suggesties op basis van de voorkeuren van de gasten. Daarnaast overleg je regelmatig met je collega’s in de bediening over de voorkomende werkzaamheden. 

Jouw kwaliteiten

Je bent representatief en enthousiast en toont initiatief. Je doet er dan ook alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Je drive is om ze een beleving te bezorgen. Want dat is waar het bij ons om draait; eten, drinken en beleven… 

Verder ben je:

  • • gastvrij
  • • gedreven en
  • • stressbestendig

Goed om te weten in je rol als gastvrouw, gastheer

Teamspirit, collegialiteit en een flexibele werkhouding is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Onze nieuwe collega is beschikbaar in het weekend en door de week (dinsdag t/m zondag) en heeft al enige ervaring in de horeca en in een vergelijkbare rol. Bij afwezigheid van de eigenaren neem jij de verantwoordelijkheid op je en pak je een ondersteunende en motiverende rol waarbij het team op je kan bouwen en vertrouwen. Je blijft assisteren bij alle voorkomende werkzaamheden.

 

Wat wij bieden

  • 28- of 36-urige werkweek (vertel ons de uren die je wenst)
  • Salaris passend bij de ervaring en verder volgen we de afspraken over arbeidsvoorwaarden opgenomen in de horeca-cao
  •  
  • Alles draait bij ons om service, kwaliteit en gastvrijheid. Wij zijn op zoek naar jou, als je hard wilt werken, mét plezier. In een sfeervolle omgeving en met een leuk team. 

Solliciteren naar gastvrouw, gastheer in de bediening

Stuur een appje naar 06-336 904 50 of een mail (info@poortvanfraneker.nl) als je interesse hebt in deze baan bij Poort van Franeker. Bellen mag natuurlijk ook over de vacature. Je motivatie om bij ons te komen werken horen we graag. En een cv is handig wanneer we met je in gesprek gaan.

Meer over Poort van Franeker

Poort van Franeker staat bekend als een gezellig eetcafé in elfstedenstad Franeker. Daarnaast beschikken we over gezellige zalen en nette hotelkamers. Bovendien is het hotel-restaurant gesitueerd op een prachtige, historische locatie, direct gelegen aan het Van Harinxmakanaal. Meer lezen…

Eten drinken en beleven... slogan van Poort van Franeker op raam hotel-restaurant in Franeker. En op zoek naar een gastvrouw of gastheer.

leave a comment

Stationsweg 1, 8801 JL FRANEKER info@poortvanfraneker.nl 0517 39 21 24