Vacature Medewerk(st)er bediening - Poort van Franeker

Eten drinken en beleven... slogan van Poort van Franeker op raam hotel-restaurant in Franeker. En op zoek naar een gastvrouw of gastheer.

Vacature Medewerk(st)er bediening

19 juni 2024 GJIZ Comments Off

Net geslaagd en op zoek naar een (vakantie)baan? Het team van Poort van Franeker is per direct op zoek naar een parttime medewerk(st)er in de bediening. Iemand die op een vrolijke en positieve wijze onze gasten kan bedienen wanneer die ons hotel-restaurant deze zomer vereren met een bezoek.

Taken

Je ontfermt je over onze gasten, ontvangt ze, neemt bestellingen op, serveert en blijft in contact. Daarnaast overleg je voortdurend met je collega’s over de voorkomende werkzaamheden.

Jouw kwaliteiten

Je bent representatief en enthousiast, je doet er dan ook alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Je drive is om ze een beleving te bezorgen. Want dat is waar het bij ons om draait; eten, drinken en beleven…

Verder ben je:
• gastvrij
• gedreven en
• stressbestendig

Goed om te weten

Teamspirit, collegialiteit en een flexibele werkhouding is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Want alles draait bij ons om service, kwaliteit en gastvrijheid.

Wij zijn op zoek naar jou, als je hard wilt werken, mét plezier. In een sfeervolle omgeving en in een leuk team. En als je beschikbaar bent in het weekend en door de week (van dinsdag t/m zondag) dan matchen we perfect. Ervaring is niet noodzakelijk. Heb je dat wel, dan is dat mooi meegenomen.

Wat wij bieden

• 3 of 4 dagen per week (in overleg en op oproepbasis)
• Salaris volgens de horeca-cao

Solliciteren naar medewerk(st)er in de bediening

Stuur een appje naar 06-336 904 50 of een mail naar info@poortvanfraneker.nl als je interesse hebt in deze baan. Bellen mag natuurlijk ook over de vacature. Je motivatie om bij ons te komen werken horen we graag.

Nb. Werken met je handen, maar liever niet in de bediening? We zijn ook op zoek naar afwassers in de keuken die onze vaat laten stralen! Kom gerust langs als je op zoek bent naar een baantje!

Meer over Poort van Franeker
Poort van Franeker staat bekend als een gezellig eetcafé in elfstedenstad Franeker. Daarnaast beschikken we over gezellige zalen en nette hotelkamers. Bovendien is het hotel-restaurant gesitueerd op een prachtige, historische locatie, direct gelegen aan het Van Harinxmakanaal.
Meer lezen…

Stationsweg 1, 8801 JL FRANEKER info@poortvanfraneker.nl 0517 39 21 24