Vacature Zelfstandig Werkend Kok - Poort van Franeker | Elfstedenstad Franeker

Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Vacature Zelfstandig Werkend Kok

6 juli 2024 GJIZ Comments Off

Het team van Poort van Franeker heeft in de keuken plek voor een Zelfstandig Werkend Kok. Iemand die op een positieve en verantwoordelijke wijze gerechten volgens recept en planning kan bereiden.

Taken

Naast het op kwaliteit bereiden van de gerechten, denk je mee over het ontwikkelen van nieuwe menu’s. Je werkt hygiënisch verantwoord en draagt zorg voor een schone en veilige werkomgeving. Bij afwezigheid van de chef-kok stuur je collega’s aan, op een originele wijze, altijd ter bevordering van de samenwerking en teamgeest in de keuken.

Verder werk je effectief onder druk tijdens piekuren en feestjes, evenementen en wanneer we een catering verzorgen. Het medebeheren van de voorraad en tijdig bestellen van benodigde ingrediënten vind je vanzelfsprekend.

Jouw kwaliteiten

Je hebt ervaring en kennis van diverse kooktechnieken en keukens. Bovendien is je drive is om onze gasten een beleving te bezorgen. Want dat is waar het bij ons om draait; eten, drinken en beleven… Verder ben je:

  • teamgericht
  • gedreven en
  • stressbestendig

Goed om te weten

Teamspirit, collegialiteit en een flexibele werkhouding is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Want alles draait bij ons om service, kwaliteit en gastvrijheid. Wij zijn op zoek naar jou, als je hard wilt werken, mét plezier, in een sfeervolle omgeving en in een leuk team. Werken in het weekend en door de week (van dinsdag t/m zondag) is voor jou, net als voor ons, normaal.

Wat wij bieden

  • Een dynamische werkomgeving
  • De kans om door te groeien naar de functie van chef-kok
  • Salaris volgens de horeca-cao (vertellen we je graag bij de kennismaking)

Solliciteren

Ben jij de Zelfstandig Werkend Kok die op zoek is naar letterlijk en figuurlijk een ‘nieuwe’ keuken? Stuur een appje naar chef-kok Sonja 06-336 904 50 of een mail naar info@poortvanfraneker.nl als je interesse hebt in deze fulltimebaan (32 – 40 uur). Bellen mag natuurlijk ook over de vacature. Je motivatie om bij ons te komen werken horen we dan ook graag.

We kijken ernaar uit om jouw culinaire talenten te ontdekken!

Nb. Net geslaagd voor de opleiding Zelfstandig Werkend Kok en je diploma in de pocket? Dan zijn we benieuwd naar jouw praktijkervaringen tijdens je stages of werkleertraject. Neem gerust contact met ons op.

Meer over Poort van Franeker
Poort van Franeker staat bekend als een gezellig eetcafé in Elfstedenstad Franeker. Daarnaast beschikken we over gezellige zalen en nette hotelkamers. Bovendien is het hotel-restaurant gesitueerd op een prachtige, historische locatie, direct gelegen aan het Van Harinxmakanaal.
Meer lezen…

Stationsweg 1, 8801 JL FRANEKER info@poortvanfraneker.nl 0517 39 21 24