Valentijnsmenu een culinair cadeau op Valentijnsdag

Valentijnsmenu een culinair cadeau op Valentijnsdag

Zondag 14 februari is het weer één en al liefde bij Poort van Franeker. In de keuken tenminste… want daar bereiden we voor alle tortelduifjes, blind dates en/of liefdesparen een heerlijk culinair valentijnsmenu. Speciaal voor onze thuisgasten.

Met wie en waar u Valentijnsdag wilt doorbrengen dat bepaalt u deze keer zelf. Het team van Poort van Franeker wil er alles aan doen om u in ieder geval een culinaire dag te bezorgen, maar u moet op het adres waar u bent wel zelf ‘de slingers ophangen’.

gedekte tafel in afwachting van valentijnsmenu

Verras uw valentijn en kies voor het speciale menu dat met liefde voor u is samengesteld:

Het valentijnsmenu serveren we met friet of gebakken aardappelen, verse groente, rauwkost en mayonaise. Sowieso zit bij iedere bestelling een kleine attentie. De kosten voor het valentijnsmenu zijn € 28,95 per persoon.

Bestel het valentijnsmenu op tijd!

Telefonisch het valentijnsmenu bestellen kan tijdens openingstijden op 06-336 904 50. Of maak gebruik van het bestelformulieren op de pagina Afhalen en bezorgen. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om tijdig uw wensen aan ons door te geven. Want sinds het valentijnsmenu online staat, rollen de bestellingen via de mail en telefoon binnen.