Win een stamppot op Stamppotdag

Win een stamppot op Stamppotdag

Update 30 november 2020

We hebben een winnaar! Woensdag 2 december maken we op Stamppotdag een “Preistamppot met pittige pulled kip”. Naar een recept van Tineke Vellinga! Uiteraard doe wij er weer jus en rauwkost bij.

Poort van Franeker organiseert een winactie voor haar thuisgasten. Graag zetten we woensdag 2 december uw lievelingsstamppot op het menu. Dus heeft u een bijzonder of origineel recept voor een stamppot? Doe dan mee en win een stamppot op Stamppotdag!

stamppot winactie

De bedoeling is onze thuisgasten en liefhebbers van onze keuken de stamppot bedenken. De leukste, passend bij Poort van Franeker ook qua prijs, gaan we dan op Stamppotdag maken. Naast het feit dat de stamppot vervolgens door iedereen besteld kan worden, krijgt de winnaar de stamppot die woensdag (voor 2 personen) gratis thuisbezorgd.

Win een stamppot

Ideeën voor Stamppotdag kunt u tot 30 november insturen naar: info@poortvanfraneker.nl. Ook kunt u reageren door een reactie te plaatsen onder de berichten van Poort van Franeker op Facebook en Instagram. De inzendingen beoordelen we op originaliteit, kwaliteit, haalbaarheid en prijs. Iedereen binnen het bezorggebied van Poort van Franeker kan aan deze winactie deelnemen.

 Nb. In gevallen waar het reglement onduidelijk is of niet in voorziet, beslist de organisatie.