Zalen - Poort van Franeker

Onze zalen

Voor elke gelegenheid een zaal

Bij Poort van Franeker zijn drie zalen beschikbaar. In de eerste plaats het Restaurant, daarnaast de Bijkamer en tot slot de Bovenzaal. De zalen zijn geschikt voor allerlei partijen, denk aan bijzondere verjaardagen, jubileums, afscheidsfeesten, trouwfeesten, familiefeesten, personeelsfeesten en/of evenementen. Daarnaast zijn de zalen (tegen een vergoeding*) te huur voor vergaderingen, bijeenkomsten, lezingen of bijvoorbeeld voor een teamoverleg. Onze feestlocatie is op loopafstand van station Franeker. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid.

Restaurant

25 p/u
  • Het restaurant op de begane grond kan als zaal afgehuurd worden voor min. 65 en max. 95 personen. Doordeweeks is het eventueel mogelijk om met minder personen de zaal af te huren. Dit beoordelen wij per aanvraag.

Bijkamer

7,50 p/u
  • De Bijkamer (beneden) biedt plek aan max. 20-25 personen. Niet alleen leent deze zaal zich perfect voor vergaderingen, cursussen, trainingen maar ook voor bijvoorbeeld een besloten familiediner.

Bovenzaal

10 p/u
  • Tot slot is er nog de Bovenzaal. Deze zaal biedt ruimte aan min. 15 tot max. 70 personen. De zaal is bereikbaar via een trap (er is geen lift aanwezig) en beschikt over een eigen bar met bediening.

Overige faciliteiten

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen, vragen of wilt u direct een zaal reserveren? Neem dan contact met ons op!

Langskomen?

Uiteraard is het mogelijk om de zalen te bekijken voor u boekt. Wilt u daarvoor een afspraak maken? Dan overleggen we gezamenlijk welk moment daarvoor het meest geschikt is. Want wij willen voorkomen dat de u tevergeefs komt en/of dat de zalen volgeboekt zijn. Al met al streven wij ernaar om uw feest of bijeenkomst zo aangenaam mogelijk te maken en denken graag mee in mogelijkheden.
Zalen Restaurant Hotel-Restaurant Poort van Franeker
Zalen bijkamer Hotel-Restaurant Poort van Franeker
Zalen Bovenzaal Hotel-Restaurant Poort van Franeker

Graag tot zien bij Poort van Franeker! Eten, drinken en beleven... Feesten en partijen... Lezingen en vergaderingen... Overnachten en ontbijten...

Stationsweg 1, 8801 JL FRANEKER info@poortvanfraneker.nl 0517 39 21 24