Zalen

Bij Poort van Franeker zijn drie zalen beschikbaar. In de eerste plaats het Restaurant, daarnaast de Bijkamer en tot slot de Bovenzaal.

De zalen zijn geschikt voor allerlei partijen, denk aan bijzondere verjaardagen, jubileums, afscheidsfeesten, trouwfeesten, familiefeesten, personeelsfeesten en/of evenementen. Daarnaast zijn de zalen (tegen een vergoeding*) te huur voor vergaderingen, bijeenkomsten, lezingen of bijvoorbeeld voor een teamoverleg.

Poort van Franeker heeft zalen voor groepen tussen de 10 en 95 personen.
Door de huiselijke sfeer voelt iedere gast zich hier snel thuis.

Zalen

Afhankelijk van het type feest of doel kunt u de volgende zalen huren:

  1. Restaurant

Het restaurant op de begane grond kan als zaal afgehuurd worden voor min. 65 en max. 95 personen. Doordeweeks is het eventueel mogelijk om met minder personen de zaal af te huren. Dit beoordelen wij per aanvraag.

  1. Bijkamer

De Bijkamer (beneden) biedt plek aan max. 20-25 personen. Niet alleen leent deze zaal zich perfect voor vergaderingen, cursussen, trainingen maar ook voor bijvoorbeeld een besloten familiediner.

  1. Bovenzaal

Tot slot is er nog de Bovenzaal. Deze zaal biedt ruimte aan min. 15 tot max. 70 personen. De zaal is bereikbaar via een trap (er is geen lift aanwezig) en beschikt over een eigen bar met bediening. De bovenverdieping heeft een eigen toiletgroep. Samengevat is de Bovenzaal ideaal voor besloten groepen.

Overige faciliteiten

Onze feestlocatie is op loopafstand van station Franeker. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid.

Vragen of zalen reserveren?

Heeft u vragen of wilt u direct een zaal reserveren? Neem dan contact met ons op. Uiteraard is het mogelijk om de zalen te bekijken voor u boekt. Wilt u daarvoor een afspraak maken? Dan overleggen we gezamenlijk welk moment daarvoor het meest geschikt is. Want wij willen voorkomen dat de u tevergeefs komt en/of dat de zalen volgeboekt zijn.

Al met al streven wij ernaar om uw feest of bijeenkomst zo aangenaam mogelijk te maken en denken graag mee in mogelijkheden.

Graag tot ziens bij Poort van Franeker. Eten, drinken en beleven…

 

*Vergoeding zaalhuur per 1 april 2022
Voor het huren van onze zalen voor vergaderingen, bijeenkomsten, lezingen enz. vragen wij voor de Bijkamer € 7,50 en voor de Bovenzaal € 10,00 per uur. Wenst u het Restaurant en/of alle zalen tegelijk te willen huren, dan zijn prijzen op aanvraag beschikbaar.