Over ons - Poort van Franeker

    Momenteel
  • Home
  • Over ons

Over ons

Een gezellig eetcafe in Elfstedenstad Franeker

Poort van Franeker staat bekend als een gezellig eetcafé in Elfstedenstad Franeker. Daarnaast beschikken we over gezellige zalen en nette hotelkamers.

Sonja en René Norder

Over Poort van Franeker

Ons hotel-restaurant ligt gesitueerd op een prachtige, historische locatie, direct aan het Van Harinxmakanaal en bij de Stationsbrug. Poort van Franeker ligt net buiten het centrum van Franeker, ongeveer 3 minuten lopen. Zowel per auto als per openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Zo beschikken we over een eigen parkeerterrein en ligt ons hotel-restaurant op slechts 1 à 2 minuten lopen vanaf het station.

Poort van Franeker is gelegen op een plek met veel historie. zo bestaat het pand al sinds 1888 en bevind het zich op loopafstand van het centrum

Eten, drinken en beleven

Onze slogan is eten, drinken en beleven…, of het nu gaat om een kop koffie, een etentje, feestje of overnachting.

Openingstijden

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 22.00 uur. En op zondag van 12.00 tot 22.00 uur.

Reserveren of contact

06-336 904 50 info@poortvanfraneker.nl

Onderweg naar de regio

In het geval dat u onze aflevering hebt gemist van het tv-programma ‘Onderweg naar de regio’, kunt u deze hier bekijken.

Video afspelen over TV opnames bij Poort van Franeker in de keuken

Volg onze social media voor de laatste nieuwtjes!

Voor elke gelegenheid een zaal

Bij Poort van Franeker zijn drie zalen beschikbaar. In de eerste plaats het Restaurant, daarnaast de Bijkamer en tot slot de Bovenzaal.

Voor elk gezelschap een kamer

Poort van Franeker biedt naast lekker eten ook hotelkamers aan, waar je heerlijk kunt overnachten. Perfect voor een nachtje of weekend weg.

Er is genoeg te beleven

Nu u toch een bezoek brengt aan elfstedenstad Franeker, wilt u vast ook de omgeving verkennen. Er is genoeg te beleven, te ontdekken en te bezoeken.

Stationsweg 1, 8801 JL FRANEKER info@poortvanfraneker.nl 0517 39 21 24